Tetszik ez a haj?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy ilyenre akarom befestetni a hajam. Mit szóltok hozzá? [link]
Láttatok már ilyet élőben valakin?
2013. jan. 24. 18:30
1/13 anonim válasza:
Tetszik. Ismerősi körömből 6 lánynak is ilyen van. Nekem már kicsit unalmas meg tömeggyártmány.
2/13 anonim válasza:
Nekem nem. Nekem az ilyen haj olyan mintha le lenne nőve.
3/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Már csak azért is, mert növesztem a hajam és felül a sötétbarna, az alján meg egész világos, így nekem természetesen olyan, mint másnak festve..:D de ha még hosszabb lenne a hajam, biztosan ilyenre festetném, mert szerintem nagyon jól néz ki:)
5/13 anonim válasza:
fura,keveseknek áll igazán jól.
6/13 anonim válasza:
hát igen.. nekem erről az ombre festésől mindig az jutt eszembe hogy pár éve meg még milyen "ciki" volt a lenőtt haj... most meg már az is divat (igen, tudom hogy teljesen festett, de akkor is olyan mintha le lenne nőve)
7/13 anonim válasza:
Számomra nagyon igénytelen hatást kelt ez a lenőtt stílus.
8/13 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akinek pontosan ugyan ilyen. Látszik rajta, hogy ápolt, szép, csillogó, meg minden. Viszont nekem nem igazán tetszik, de nagy divat, szóval gáz nem lenne az biztos, ha ilyenre festenéd, de csak akkor, ha tényleg tetszik, és szívesen viselnéd! :)
9/13 anonim válasza:
Tök mindegy hogy minek nevezzük, az összhatás egy lenőtt igénytelen hajszínt mutat. Semmiképp nem szép. Kb minden második stílustalan tinicsajnak ilyen manapság a haja. Elég gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!