Tetszik ez a haj?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy ilyenre akarom befestetni a hajam. Mit szóltok hozzá? [link]

Láttatok már ilyet élőben valakin?

2013. jan. 24. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tetszik. Ismerősi körömből 6 lánynak is ilyen van. Nekem már kicsit unalmas meg tömeggyártmány.
2013. jan. 24. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Nekem az ilyen haj olyan mintha le lenne nőve.
2013. jan. 24. 18:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik! Már csak azért is, mert növesztem a hajam és felül a sötétbarna, az alján meg egész világos, így nekem természetesen olyan, mint másnak festve..:D de ha még hosszabb lenne a hajam, biztosan ilyenre festetném, mert szerintem nagyon jól néz ki:)
2013. jan. 24. 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik.
2013. jan. 24. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
fura,keveseknek áll igazán jól.
2013. jan. 24. 18:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
hát igen.. nekem erről az ombre festésől mindig az jutt eszembe hogy pár éve meg még milyen "ciki" volt a lenőtt haj... most meg már az is divat (igen, tudom hogy teljesen festett, de akkor is olyan mintha le lenne nőve)
2013. jan. 24. 18:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Számomra nagyon igénytelen hatást kelt ez a lenőtt stílus.
2013. jan. 24. 19:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akinek pontosan ugyan ilyen. Látszik rajta, hogy ápolt, szép, csillogó, meg minden. Viszont nekem nem igazán tetszik, de nagy divat, szóval gáz nem lenne az biztos, ha ilyenre festenéd, de csak akkor, ha tényleg tetszik, és szívesen viselnéd! :)
2013. jan. 24. 19:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Tök mindegy hogy minek nevezzük, az összhatás egy lenőtt igénytelen hajszínt mutat. Semmiképp nem szép. Kb minden második stílustalan tinicsajnak ilyen manapság a haja. Elég gáz.
2013. jan. 24. 19:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2013. jan. 24. 19:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!