Garnier festeket vettem, elolvastam a tajekoztatot, es kicsit megijedtem. Most akkor mi ez a dolog az allergiaval?
A tajekoztato szo szerint a kovetkezoket irja:
FEKETE HENNA/TETOVÁLÁS: ha életében valaha, akár egyszer is, tetoválták fekete hennával, nagyon valószínű, hogy tudta nélkül allergiássá vált. Ne használja ezt a terméket anélkül, hogy a termék minden használata előtt elvégezné a bőrallergia próbát!
Most ez komoly? Ha ot eve a bucsuban festettek ram hennaval egy napocskat, akkor most le fog rohadni a fejborom, mert allergias lettem (amugy ket eve hasznaltam hennas hajszinezot, de eleg gyorsan kikopott)? Vagy hogy kell ezt erteni? Lejjebb azt irjak, nem szabad tartogatni a festeket, mert szetreped a flakon es kispriccel... de akkor hog varjak 48 orat a festessel az allergiateszt utan?
Elore is koszi a valaszokat.
En sem nagyon szoktam elolvasni, de eddig csak szineztem a hajam mindig, tartos szinezovel, es azt is csak alkalmankent, ugyhogy elolvastam, mert hat honnan tajekozodjak megis? :D
Ez a hennas dolog elegge megkavart... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!