Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hennával szőkíteni?

Hennával szőkíteni?

Figyelt kérdés
Sötétszőke hajam van, és szeretnék rajta egy kicsit világosítani. Kinéztem magamnak a Henné Color szőke hajszínezőjét. Elvileg nincs ebben a termékben hidrogén-peroxid vagy ammónia, de akkor hogyan világosít? Nem hiszem, hogy egy használat esetén elég lenne ehhez pl. csak a kamillatea vagy a citromlé a henna mellé. Van valakinek tapasztalata erről a színezőről, vagy más, hennás szőke színezőről?

2013. jan. 24. 03:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Menj fel krémmánia.hu-ra, és nézd meg egy sima hajfesték összetevőit.

Múltkor nem dobtam ki a használt tubust, és pár nap alatt sisteregve marta szét a műanyag dobozt. Nem nagyon szeretnék ilyesmit a fejemre kenni, főleg, mert a bőrön át jut be a legtöbb káros anyag. Igyekszem minden termékből natúr/biot venni, vagy házilag kutyulni valamit. :)

2013. jan. 30. 04:10
 12/14 anonim ***** válasza:
7/11-es vagyok újra. Úgy nem igaz, amit mondtam, hogy már az ókorban is növényekkel próbálták világosítani a hajukat, és egészen a szőkítőpor feltalálásáig is megmaradt ez a gyakorlat. Viszont nem sokra mentek vele, vagy ha igen, nagyon sok időt vett igénybe a változás. Én úgy értettem azt, hogy NEM lehetséges, hogy egyszeri használat után nem lesz észrevehető változás.
2013. jan. 30. 11:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Oké, értelek. De én türelmes vagyok, nem is egyszerre szeretném szőkíteni a hajam. :)
2013. jan. 31. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:

A hennával nem lehet világosítani a hajat, ha ilyen festéket találsz, abban tuti vannak kémiai anyagok is.

A Logona hajfestékekben nincsenek vegyszerek, de amit írtál Logona szőke festéket, az sem világosít, ezért csak a nagyon szőke hajúaknál látszik valami.

2013. ápr. 22. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!