Mit tegyek hogy gyorsabban nöljön a hajam?
Figyelt kérdés
2008. jún. 2. 18:35
1/7 anonim válasza:
nekemis ez a problémám.. én sörélesztőt szedek rá, és összecsurizva hordom, mert lefelé húzza a hajat és jobban készteti a hajat a növésre, legalábbis nálam bevált!
2/7 anonim válasza:
biovanne...nekem használt 1 hónap alat kb 2-3cm...nem sok de jobb mint a fél cm.
3/7 anonim válasza:
mi az a csurizva??
Összefogva gondolod??
4/7 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok: igen, összefogva. Nálunk ezt így mondják:)
5/7 anonim válasza:
sztem az hajösszfogás nem olyan jó ötlet, mert a hajgumi eltöri a hajszálakat, amelyek így kevésbő nőnek. Én másfél éve nem gumizom a haja, ezért szép egészséges.
6/7 anonim válasza:
Sziasztok! Egy másik ilyen hajhosszabbítós kérdésnél olvastam ezt a kávé(stb.) pakolást. Nem próbáltátok? Én is szenvedek a hajnövesztéssel már vagy 4-5éve,de vhogy nem akar megnőni!:( Most kipróbálom ezt,bajom nem lehet belőle.de ha vki már próbálta esetleg és hatott is neki (a havi 5cm-es növés),légyszi írjon ide! vagy ha nem akkor is! kösszi--csak,h érdemes e kínlódni vele?!
7/7 anonim válasza:
egyel sok krumplit attol gyorsabban no !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!