Most mit csináljak a hajammal hogy ilyen sokszor van festve, mit tanácsoltok?
szerintem kb olyan a hajad mint az enyém,énis összevissza festettem, de figyelj ha ennyit kibírt, és jó állapotban kb, akkor nemfog kihullani következő festésre sem.
van egykét intenzív szőkítő, krémesek, dm-ben stb, amikor eléggé sokat leszívnak! én palette color xxl-el szoktam, jégszőke, és a barna lenőtt tövemet azonnal kiszívja teljesen. ezek nem olyan károsak mint pl egy szőkítőpor!
úgyh sztem ne festegesd, hanem egyszer csináld/csináltasd meg a kívánt árnyalatra, majd azt ápold rendesen, pakolás,stb
nagyon kösziii!!
igen mostmár tényleg eldöntöttem hogy szőőkét szeretnék.^^
énis gondoltam a palette-re:)
és ha most ezzel befestem a szőkésbarnát akkor már olyan lesz?:) elég világos most.
köszi még1x:)
szerintem igen!
bár én amikor feketéből lettem szőke,sokat küzdöttem mert a szőkítő is csak sárgára szívta ki, tehát ha nem sárgásat akarsz,akkor vegyél hamvasító sampont is! a hamvasító festékek nagyon rondán be tudják szürkíteni:S
köszi:)
na befestettem ezzel a jégszőkével, de nem lett még vmi világos, inkább olyan fakó napsárga de amúgy jól áll elvileg. :D na majd a legközelebbibe keverek szőkítőport és anya szerint így már oké lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!