Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most mit csináljak a hajammal...

Most mit csináljak a hajammal hogy ilyen sokszor van festve, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
A nyáron eléggé roncsoltam a hajam.. Vörösre festettem úgy kb decembertől a hajam egészen nyár elejéig, mert akkor átakartam festeni barnára. Szóval átfestettem. 2 hónap múlva most augusztusban karamella színűre festettem, de nem tetszett mert az alja még így is vörös volt szóval a tetejét leszívtam szőkítőporral narancssárgára. Szóval augusztus elejétől ilyen felül szőkés sárga alul meg vörös. Aztán kitaláltam hogy legyek teljesen szőke, végleg, mert vmennyire úgyis le van már szívva a hajam és a többiek szerint is nagyon jól állna. Szóval volt itthon szőke festék de attól nem szőke lett hanem szőkésbarna. És ez igy nagyon csúnya. =( Szóval most szívem szerint befesteném hamvasszőkére, mert a hajamon még egyáltalán nem látszik meg ez a sok festés. MÉG. :( Ezután már csak növényi alapú festéket fogok használni, anyával megbeszéltem. De nemtudom hogy most hogy fessem szőkére, növényi alapúval fokozatosan, vagy szivassam le teljesen és úgy? Köszönöm előre is a válaszokat, bocsi hgy hosszú..
2009. aug. 31. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem kb olyan a hajad mint az enyém,énis összevissza festettem, de figyelj ha ennyit kibírt, és jó állapotban kb, akkor nemfog kihullani következő festésre sem.

van egykét intenzív szőkítő, krémesek, dm-ben stb, amikor eléggé sokat leszívnak! én palette color xxl-el szoktam, jégszőke, és a barna lenőtt tövemet azonnal kiszívja teljesen. ezek nem olyan károsak mint pl egy szőkítőpor!

úgyh sztem ne festegesd, hanem egyszer csináld/csináltasd meg a kívánt árnyalatra, majd azt ápold rendesen, pakolás,stb

2009. aug. 31. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:

nagyon kösziii!!

igen mostmár tényleg eldöntöttem hogy szőőkét szeretnék.^^

énis gondoltam a palette-re:)

és ha most ezzel befestem a szőkésbarnát akkor már olyan lesz?:) elég világos most.

köszi még1x:)

2009. aug. 31. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem igen!

bár én amikor feketéből lettem szőke,sokat küzdöttem mert a szőkítő is csak sárgára szívta ki, tehát ha nem sárgásat akarsz,akkor vegyél hamvasító sampont is! a hamvasító festékek nagyon rondán be tudják szürkíteni:S

2009. aug. 31. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi:)

na befestettem ezzel a jégszőkével, de nem lett még vmi világos, inkább olyan fakó napsárga de amúgy jól áll elvileg. :D na majd a legközelebbibe keverek szőkítőport és anya szerint így már oké lesz:D

2009. szept. 4. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!