Hogyan szárítsam be/vágassam formára a hajam, hogy jól álljon?
Figyelt kérdés
Egyenes, sötétbarna hajam van, és a vállam alá ér úgy 1 dm-re. Az a bajom vele, hogy nem áll sehogy sem. Azt hiszem, van egy forgó, elöl, középen, ami azt eredményezi, hogy csak úgy tudom a választékot máshová tenni, ha beszárítom. Az arcom hosszúkás, tehát nem áll jól, ha lelapul. és általában lelapul.
Szóval nem tudok vele mit kezdeni.
Mit csináljak, hogy jól álljon? Ha rákeresek a neten, mindig csak ápolási trükköket találok. Ricinusolaj, meg ilyenek. Mit tegyek, hogy jól álljon? A hajlakkot kipróbáltam, és utálom, mert összeragasztja a hajat, és csúnya lesz tőle. Van valamilyen formázó anyag/eszköz amivel segíthetnék rajta?
2013. jan. 20. 21:24
1/1 anonim válasza:
Az egyik barátnőmhöz gyakran beugrok, mert fodrász, meg láttam már technikákat nála, hogy lehet jól beszárítani. Tudsz küldeni a hajadról képet? Vékony/vastag szálú, dús hajad van? Amúgy szárítsd a növéssel ellentétes irányban, az megnöveli a volumenjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!