Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyajegy? Allergia? Vagy bőrrák?

Anyajegy? Allergia? Vagy bőrrák?

Figyelt kérdés

Megjelentek pár hónapja de mostanába egyre több (szétszórtan) apró pici piros pöttyök,de néha feketék.A feketéket bekenem neogranormonnal vagy bepanthennel (nem tudom melyik:D) és akkor megszárad és lelehet kaparni.Ezek az apró piros és fekete pöttyök mitől lehetnek?

Apropó.Tegnapelőtt kinyomtam egy feketét és most egy luk lett a helyén vagy mi.Kicsit félek.

Nektek volt hasonló???

2013. jan. 20. 20:03
 1/8 A kérdező kommentje:
am 13/L vagyok
2013. jan. 20. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
nemtudom, mi lehet, de mindenképp orvos!!! anyukádnak szóltál már? sürgősen orvos!! ebből a végén nagy baj is lehet!!!
2013. jan. 20. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Menj el kozmetikushoz, majd kinyomkodja a pattanásaidat, és a miteszereket.

A kérdés pedig kamu. A világon nincs olyan tini, aki ezeket ne ismerné fel.

2013. jan. 20. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
jaaa XD fel se tűnt, a leírás alapján, hogy pattanás... x"D
2013. jan. 20. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:
de a lábaimon, és a mellkasomon vannak! nem pattanások! a pirosak úgy tűnnek mintha allergia lenne és a feketét nem tudom.az olyan mintha seb lenne.de nem az
2013. jan. 20. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor bőrrák vaze. menj orvoshoz.
2013. jan. 20. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kis apró szemölcsök amik vírusosak ezért terjed a bőrön.Veszélytelen,de mutasd meg orvosnak.
2013. jan. 21. 06:47
 8/8 anonim ***** válasza:
A szemölcs a büdös életben nem szárad le ezektől a krémektől.
2013. jan. 21. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!