Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hetente hányszor mossunk hajat?

Hetente hányszor mossunk hajat?

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb ha hetente kétszer mosol hajat, a gyakoribb már nem jó a hajnak.
2013. jan. 20. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
attól függ hogy mennyire zsírosodik a hajad,én heti 3x mosom de kímélő,vitaminos sampont használok
2013. jan. 20. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
3 naponta mosom, mert gyorsan zsírosodik
2013. jan. 20. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen hamar zsírosodik a hajad. Heti 2-nél többször nem ajánlott!
2013. jan. 21. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer szoktam egy héten,nagyon hamar zsírosodik főleg télen.
2013. jan. 21. 09:47
 6/7 anonim válasza:
100%
Ahogy többen is írták heti 2-nél többször nem jó. Ha sokat mosol hajat egyre jobban, hamarabb fog zsírosodni. Nekem régebben nagyon hamar zsírosodott, ritkítottam a hajmosásokat és pár hónap múlva már normális mértékben zsírosodik. 2 hajmosás között (kb 4-5 nap) katasztrófa volt a fejem, de megérte :)
2013. jan. 23. 19:48
 7/7 anonim válasza:
100%
Ez hajtípustól és sampontól függ, ha növényi samponod van moshatsz vele naponta hajat, az csak jót tesz neki, viszont ha olyan samponod van ami tele van műanyaggal avval nem érdemes minden nap.
2013. dec. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!