Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan növesszem meg a hajam?

Hogyan növesszem meg a hajam?

Figyelt kérdés

[link] Majdnem ilyen hosszú hajam van,

[link]

és ilyesmi hosszút szeretnék. Az kb. hány év? Mivel tudnám serkenteni a hajam növését?

2013. jan. 20. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Facebook-os képet ne tegyél ki, mert nem feltétlen van jogosultságunk a megtekintéséhez. Jelen esetben sincs. Amúgy a hajnövesztés nagyon egyszerű és van rá egy roppant gyors módszer (valószínűleg a legjobb megoldás): ne vágd le.
2013. jan. 20. 16:55
 2/3 anonim válasza:

Nekem valaki ajánlotta a ricinusolajat és avval hetente 3 alkalommal be kell dörzsölni jól a fejbőröd és egy hét alatt állítólag 2-3 cm is nőhet (hajtípustól függően. Persze ezekben anyukám segítséget is ki szoktam kérni és ő azt mondta,hogy ő azt hallotta hogy a ricinusolajtól a haj lassan elhull. Inkább nem ajánlom,ahogy gondolod

Szerintem fürdés után vagy mikor már száraz a hajad vágj ki egy kicsit vagy szedd meg a egy ollóval a hajad és majd lassan nőni kezd.

Én most hajápolókat és hajbalzsamokat használok (pl.: [link] vagy [link] nekem ezek beváltak és még jó illatú lesz a hajam is :). Fürdés után ezt ajánlom,mert javítja a hajvégeket és ezzel is elősegíti a növekedést :)

[link]

Ezenkívül hajpakolásokat is használhatsz :) de a türelem is fontos

2013. jan. 20. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne vágj belőle, ápold a végét hogy ne törjön. Ez minden amit tehetsz. Hajnövesztőszer nincs.
2013. jan. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!