Hogyan növesszem meg a hajam?
[link] Majdnem ilyen hosszú hajam van,
és ilyesmi hosszút szeretnék. Az kb. hány év? Mivel tudnám serkenteni a hajam növését?
Nekem valaki ajánlotta a ricinusolajat és avval hetente 3 alkalommal be kell dörzsölni jól a fejbőröd és egy hét alatt állítólag 2-3 cm is nőhet (hajtípustól függően. Persze ezekben anyukám segítséget is ki szoktam kérni és ő azt mondta,hogy ő azt hallotta hogy a ricinusolajtól a haj lassan elhull. Inkább nem ajánlom,ahogy gondolod
Szerintem fürdés után vagy mikor már száraz a hajad vágj ki egy kicsit vagy szedd meg a egy ollóval a hajad és majd lassan nőni kezd.
Én most hajápolókat és hajbalzsamokat használok (pl.: [link] vagy [link] nekem ezek beváltak és még jó illatú lesz a hajam is :). Fürdés után ezt ajánlom,mert javítja a hajvégeket és ezzel is elősegíti a növekedést :)
Ezenkívül hajpakolásokat is használhatsz :) de a türelem is fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!