A fodrász képes egy alkalommal a festett vörös hajamból szőkét festeni?
Figyelt kérdés
Eredetileg sötét szőke színű a hajam, sajnos az évek során összevissza festettem volt már barna, aztán leszívták és vissza szőkítették, utána jó darabig világos szőkére festettem, majd legutóbb vörösre.. Most úgy döntöttem, kipróbáltam mindent és elég is volt.. Szeretném a kb vállig érő hajam levágatni rövidre és megközelítőleg az eredeti sötét szőke hajszínre visszafestetni, majd ha az lenő visszavágni és visszanyerni az eredeti hajam.. A kérdésem, hogy egy alkalommal egy fodrász visszatudja e festeni a vörösről szőkére..2013. jan. 20. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!