Mit próbálhatnék még ki? pattanások.
Figyelt kérdés
semmivel se akarnak elmúlni :S
eddig próbáltam:
-dermofil paszta
-akneroxid
-tojás
-élesztő
-aloe vera
-különböző drogériás izék.
Semmi, de semmi nem vált be. :/
kozmetikushoz érdemes lenne mennem?
ja, bőrgyógyásznál is voltam, de fél évig semmi se történt, úgyhogy nem mentem többet.
2013. jan. 18. 18:35
1/2 anonim válasza:
Én a bőrgyógyásznál szoktam kiíratni. A neve Dalacin-T. Ez nagyon sokat segített. Van még a Differin krém, de azt még nem próbáltam.
2/2 anonim válasza:
Bőrgyógyásztól kérd a Sotret-et.. minden problémád meg fog szűnni. Nekem az első héten eltűnt az összes pattanás az arcomról. Hátránya van, mégpedig a bőrszárazság, de azon tudsz segíteni hidratáló krémmel. Az ajkak is kirepedeznek és kiszáradnak. Viszont a hajad nagyon szép lesz tőle és nem fogsz korpásodni. :) (Volt, hogy nyáron 2 hetente is elég volt hajat mosnom, annyira tiszta és friss volt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!