Kinek tetszhet egy hosszú, fenékig erő hajú fiú?
Figyelt kérdés
nem vagyok meleg..2013. jan. 17. 22:55
1/8 anonim válasza:
Mondjuk nekem... persze csak ha összességében is jól néz ki.
2/8 anonim válasza:
juj küldesz egy képet róla privátba :D a hosszú hajú fiúk olyan különcek :D
de nem barátot keresek xd csak olyan szép hosszú hajak vannak férfiakon :D
16/L
3/8 anonim válasza:
Az én hajamnál hosszabb haja ne legyen egy férfinak xdd
4/8 anonim válasza:
Nekem nagyon nagyon bejönnek a hosszú hajú férfiak. És ez egyáltalán nem meleg dolog. Manapság sokkal férfiasabb egy hosszú hajú pasi, mint egy divatos kcsg. Amúgy a rocker lányoknál alapból nyerő. A párom is hosszú, gyönyörű szőke hajú. A rocker lányok állandóan megbámulják, meg ilyenek annak ellenére, h utálja a rockot (sajnos) :D
5/8 anonim válasza:
Nekem. Imádom a hosszú hajú fiúkat. Most is hosszúhajú a párom, fenekéig ér a haja. (és nem rocker)
6/8 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok. Üzenem a 4-es válaszolónak: ugyanígy vagyunk mi is, csak páromnak ilyen vöröses barnás a haja. Én imádom a rockot, ő sajnos nem... Pedig már nézték rockernek.
8/8 anonim válasza:
Nekem igen, ha mondjuk ilyen haja van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!