Mi a velemenyetek tapasztalatotok a Got2Be Sex Appeal hajformazo zselerol illetve a wax-rol?
Figyelt kérdés
Nekem van mindketto hajformazo zsele illetve wax.
Az illata az jo de nem hiszem hogy az is igaz hogy feromont tartalmaz meg vonza a noket szerintem inkabb onbizalmat ad :)
Varom a valaszokat
2009. aug. 30. 07:18
1/7 anonim válasza:
az egyik haverom pont most vett.....
hát én lány vagyok, de nem másztam rá, és nem is vonzott :S
a csávó barátnője sem érzett semmi különöset.
nekem mondjuk az illata sem jött be ám.
16/L
2/7 A kérdező kommentje:
Oks koszi :)
Meg johetnek valaszok :D
2009. aug. 30. 20:08
3/7 A kérdező kommentje:
Meg johetnek tapasztalatok :D
2009. szept. 4. 10:05
4/7 anonim válasza:
a környezetemben is használ egy-két srác ilyet. én sem gerjedek rájuk.:) ha csajozni akarsz, ne ettől várd a sikert...:)
5/7 anonim válasza:
A barátomnak is van ilyen, fürdés után bezselézte magát, én erről nem tudtam (vizes volt a haja, nem látszott). Aztán odabújtam hozzá és eszméletlen jó illata volt, le se bírtam róla szállni! Mára már megszoktam az illatát, észre sem veszem.
6/7 anonim válasza:
nekem van egy got2b waxom, ha érdekel privátba írja már meg, szívesen eladnám akár 500ftért is, mert az én hajamra gyenge lett.
7/7 A kérdező kommentje:
nekem is van waxom meg zselem de azert koszi kedves v ;)
2010. jún. 16. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!