Igen ilyen kell nekem is! De melyik festék, melyik árnyalatával érhetném el? Egyáltalán milyen szín ez?
Nagyon akarom, nagyon tetszik Kari Byron hajának a színe. Konkrétan ez a szín: [link]
De lövésem sincsen hogyan lehetne ilyen a hajam. Milyen festékkel?
ha rendes hajfestékkel szeretnéd, nem bemosóval, akkor vidd el ezt a képet a fodrászodnak és majd kever ki neked ilyet :)
ha csak színezővel akarod, akkor is jobb ha kikéred a fodrász segítségét, mert ha sötét a hajad, akkor sem adja jól ki ezt a színt, ha meg világos, akkor sem...nagyon el kell találni az árnyalatot!
Nem mindegy most milyen színű a hajad, mert tök más kellhet egy sötét hajra mint egy világosra.
Volt ilyen színű hajam, a kiindulási hajszínem a teljesen leszívatott szőke. Arra kentem Kallos KJMN 12.8-ast, amibe 0.44-es mixtont kevertem. De nem vállalok érte felelősséget, más haján lehet nem ilyen lenne.:P
Mondjuk most nézem... a 8.43-as szín hasonló... [link]
Köszönöm. Arany szőke vagyok most.
Azt írta valaki kell hozzá egy "jó fodrász". Hát nekem van egy fodrász barátnőm, anyagárban festi a hajam. Majd konzultálok vele, remélem meg tudja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!