Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igen ilyen kell nekem is! De...

Igen ilyen kell nekem is! De melyik festék, melyik árnyalatával érhetném el? Egyáltalán milyen szín ez?

Figyelt kérdés

Nagyon akarom, nagyon tetszik Kari Byron hajának a színe. Konkrétan ez a szín: [link]

De lövésem sincsen hogyan lehetne ilyen a hajam. Milyen festékkel?

2013. jan. 17. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ezt sajnos csakis és kizárólag egy jóóó fodrász tudná Neked kikeverni, mert tudtommal ilyen színű dobozos festék nincs, ha meg esetleg hasonló szín van a dobozán, akkorsesosenem lesz ilyen. Különben tényleg szép! :)
2013. jan. 17. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:

ha rendes hajfestékkel szeretnéd, nem bemosóval, akkor vidd el ezt a képet a fodrászodnak és majd kever ki neked ilyet :)

ha csak színezővel akarod, akkor is jobb ha kikéred a fodrász segítségét, mert ha sötét a hajad, akkor sem adja jól ki ezt a színt, ha meg világos, akkor sem...nagyon el kell találni az árnyalatot!

2013. jan. 17. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Ebben szőke tincsek is vannak.Ezt házilag képtelenség megcsinálni.
2013. jan. 17. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
*sőt,ha jól látom,vörösek is.Nem lesz olcsó:)
2013. jan. 17. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem mindegy most milyen színű a hajad, mert tök más kellhet egy sötét hajra mint egy világosra.

Volt ilyen színű hajam, a kiindulási hajszínem a teljesen leszívatott szőke. Arra kentem Kallos KJMN 12.8-ast, amibe 0.44-es mixtont kevertem. De nem vállalok érte felelősséget, más haján lehet nem ilyen lenne.:P

Mondjuk most nézem... a 8.43-as szín hasonló... [link]

2013. jan. 17. 14:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Arany szőke vagyok most.

Azt írta valaki kell hozzá egy "jó fodrász". Hát nekem van egy fodrász barátnőm, anyagárban festi a hajam. Majd konzultálok vele, remélem meg tudja csinálni.

2013. jan. 17. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom ezt a színt nevezik "velencei szőkének". Biztos, ami biztos vidd el és mutasd meg a képet.
2013. jan. 17. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!