Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az egyik testápolómnak 2 hete...

Az egyik testápolómnak 2 hete lejárt a szavatossága, de még félig teli van. El lehet még használni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
persze! sőt a szavatosság lejárta után 1-2 hónappal sincs semmi gondja!
2009. aug. 29. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
persze, nincs semmi baja.
2009. aug. 29. 22:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. aug. 29. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
persze használd fel nyugodtan
2009. aug. 30. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hú, nekem van olyan is, ami már 2 éve lejárt (Avonos). Néha használom, és nem lett semmi bajom tőle, pedig nekem elég érzékeny a bőröm.
2009. aug. 30. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Használd nyugodtan. A szavatossági idővel nagyon vigyáznak a cégek, nehogy valamiért panasz érkezzen a termékeikre,hisz vizsgálatok, bírságok nekik se érdekük, ezért a lejárati időt a flakonon úgy szokták feltüntetni,hogy még jó egy-két hónapig a lejárat után is megfelelőek, persze csak ha nem állandóan meleg napfényes helyen tárolod őket,mert akkor tényleg megromlanak, szinte megsavanyodnak. Viszont szerintem úgyis éreznéd az állagán,illatán ha romlani kezdene.
2009. aug. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!