Lehetséges a szőkítés szőkítpor és oxi keverék használata nélkül,2 hajfesték összekeverésével?
Figyelt kérdés
ez ugye kevésbé károsítja a hajat?milyen márkájú szőke világosító festékeket keverjek össze?2009. aug. 29. 19:19
1/2 anonim válasza:
Minek 2 hajfesték? Egy nem elég? Nem igazán értem. Attól nem lesz világosabb, hogy 2 festéket használsz (tapasztalat:D). Viszont lehet kapniolyan szőkítő hajfestéket (Palette asszem) ami 4-6 árnyalatot világosít. Több értelme van, mint 2 festéket összekeverni. De a szőkítés ígyis-úgyis nagyon káros, talán a legkárosabb a hajfestések közül (szintén tapasztalat).
2/2 anonim válasza:
Nekem is a fodrászom 2 hajfestékből szokta összekeverni a szőkét, és sose használt szőkítőport. Oxit szerintem igen, de az pl. vöröshöz is kell, ha világosabb mint az eredeti hajszíned. De nem tudom, hogy milyen arányban keverte és milyen színeket. Mostanában nincs időm eljárni fodrászhoz, így én is gondoltam erre a megoldásra, de egyedül nem mernék nekiállni kutyulálgatni. Fodrászkellékesnél szoktam megvenni a hajfestéket, ott próbálom majd megkérdezni, hogyan is működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!