JaceWayland kérdése:
Valaki ajánlana fodrászt/szalont?
Figyelt kérdés
Szeretném újrafestetni a hajamat, most ilyen barnás-vöröses van. A frufrumat szeretném "megcsináltatni" élénkebb vörösre vagy valamilyen színesre legalábbis, a többit pedig sötétebb barnára esetleg feketére szeretném! Valaki tudna ajánlani ehhez jó, megbízható fodrászt? Előre is köszönöm :D2013. jan. 15. 16:08
1/3 anonim válasza:
1 sima fodrász is megcsinálja....Vagy te sztár vagy?? Neked sztár fodrász kell??? Menj el 1 fodrászhoz megmondja ő hogy megtudja e csinálni vagy nem
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sztár, egy szóval se mondtam ilyet, de szeretném ha jól lenne megcsinálva :) Az eddigi fodrászomnak ugyanis nem sikerült úgy befestenie, ezért kértem tanácsot hogy hova menjek, de szerintem lehetett volna normálisan is megírni vagy menni tovább ^^
2013. jan. 15. 18:19
3/3 anonim válasza:
Pesten szücs timea ügyes,airizer ágnes,tankó nóra,szentkirályi judit akiket merek ajánlani.neten megtalálod õket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!