Tgnap voltam szoliban és azóta nagyon viszket a melleim külső oldala... Nem tudom, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 19:52
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egy kicsit jobban megéghetett a bőröd azon a területen?... mert ott amúgy is érzékenyebb a bőr.
2/8 anonim válasza:
Szerintem is ezlehet a gond. Krémezd jó alaposan, ne fürödj forró vízzel, és egy jó pár napig felejtsd el a szolit!
3/8 A kérdező kommentje:
de nem égtem le...mondjuk lehet h ott megpirult csak nem látszik...
2008. jún. 1. 21:04
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem látszik, de ott nagyon érzékeny a bőr. Kend be jól azt a területet valamilyen hűsítő krémmel. Remélem elmúlik!
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot!véraláfutásosra vakartam éjszaka....:S
2008. jún. 1. 21:17
6/8 anonim válasza:
MEgégett egy picit.
Nálam is van h szó szerint barna vagyok, de érzem h ég meg húzódik. viszont nem piros.
Fürdénél langyos víz meg testápolózás
7/8 A kérdező kommentje:
én is látom hogy barnultam...de a mellem nagyon viszket...egyébként langyos vízzel zuhanyoztam és betestápolóztam magm...mikor fog elmúlni?
2008. jún. 1. 22:34
8/8 anonim válasza:
Majd elmúlik, ez kiszáradás, testápolózd be minden este!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!