Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kezdjem el a hajfestést?

Hogyan kezdjem el a hajfestést?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a hajam szőke melírozott. És meguntam, és szeretnék barna lenni. Sajna itthon kell befestenem, mert nincs keret fodrászra. Vettem egy ilyen színt : [link] ez még elég világos, majd fokozatosan szeretném ha sötétedne. Még sosem festettem hajat senkinek, nemhogy magamnak..:) Egyébként a hajam derékig ér, és már van egy jó 5 centis lenövésem. Hogyan kezdjem el? Gondolom a lenövést utoljára kell festeni, mert ott hamar befogná. Olyat is hallottam hogy a lenövést az utolsó 5 percbe kell. Meddig hagyjam egyáltalán fenn, hogy jól befogja a szőkét? Tudom hamar lefogja dobni. Légyszi valaki segítsen! Megköszönném! :))
2013. jan. 12. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is szőke melíros volt a hajam, aztán vöröses barnára festettem. A hajfestéket ha kibontod, abban részletesen le van írva, hogy a haj melyik részén kell kezdeni a festék felvitelét, meg az is, hogy mennyi ideig kell rajtahagyni!

Egyébként nekem nem dobta le a festéket, és nem is lett más színű a melírozott részeken a hajam.

2013. jan. 12. 13:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Először a lenővést kell befesteni majd utána a többi hajad, nem fogja be hamarabb ígysem szóval nem kell aggódj mert van hatóideje :) én már évek óta magamnak festem és ha ilyen hosszú a hajad akkor 1 festék nem lesz rá elég főleg, hogy színt szeretnél váltani, ha nem sűrű a hajad akkor is szerintem 3 dobozzal fog kelleni rá de ha sűrű akkor 4is rámehet.

ajánlanám neked a palette mousse hajfestéket mert ebből 1 is elég de ha színváltást akkarsz akkor akkor kettő ebből is kell.

egyébként ledobni nem fogja az tuti annyi, hogy sok mosástól világosodni fog ezért hamar újra kell majd festeni de a 2. festés után már lehet 1-2 hónaponta festeni :)

2013. jan. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!