Hogyan kezdjem el a hajfestést?
Nekem is szőke melíros volt a hajam, aztán vöröses barnára festettem. A hajfestéket ha kibontod, abban részletesen le van írva, hogy a haj melyik részén kell kezdeni a festék felvitelét, meg az is, hogy mennyi ideig kell rajtahagyni!
Egyébként nekem nem dobta le a festéket, és nem is lett más színű a melírozott részeken a hajam.
Először a lenővést kell befesteni majd utána a többi hajad, nem fogja be hamarabb ígysem szóval nem kell aggódj mert van hatóideje :) én már évek óta magamnak festem és ha ilyen hosszú a hajad akkor 1 festék nem lesz rá elég főleg, hogy színt szeretnél váltani, ha nem sűrű a hajad akkor is szerintem 3 dobozzal fog kelleni rá de ha sűrű akkor 4is rámehet.
ajánlanám neked a palette mousse hajfestéket mert ebből 1 is elég de ha színváltást akkarsz akkor akkor kettő ebből is kell.
egyébként ledobni nem fogja az tuti annyi, hogy sok mosástól világosodni fog ezért hamar újra kell majd festeni de a 2. festés után már lehet 1-2 hónaponta festeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!