Mennyi ideig fog tartani a simaság?
Figyelt kérdés
4 éve borotválom a lábam, most vettem egy epilátort, mert már kezdett erősödni a szőr. most először teljesen leepiláltam. eléggé piros pöttyös, de gondolom az majd elmúlik.. így elsőre gondolom nem fog jelentősen vékonyodni meg ilyenek.. de így is fog tartani 1 hétig kb, vagy ahhoz még sok epilálás szükséges? 18 L2013. jan. 12. 12:23
1/3 anonim válasza:
én felváltva használom a borotvát és az epilálót, ha borotválás után használod az epilálót akkor egy idő után rikul, vékonyodik viszont ha ezek után egyszer leborotválod mégjobban megerősödik. én így jártam.. nem vészes amugy csak annyi a rossz benne h meg kell várni egy bizonyos hosszt amit le tudsz epilálni.(a piros pöttyük normálisak) de epilálás után kend be valami nyugtató testápolóval a bőröd, mert elképzelhető hogy egy tüssző begyullad vagy hosszabb idejű epiláláss után a tüsszők megduzzadnak és kb. olyan hatása lesz mintha folyton rázna a hideg.. de mondom kis testápoló megoldja:)
2/3 anonim válasza:
2 hétig szerintem.utána még tovább.
3/3 anonim válasza:
Barmilyen jo minösegü aloe vera kremmel, ha bekened utana nem lesz piros pöttyös a labad.
Az, hogy meddig tart embere valogatja, nekem 3 hetet siman kibir, bar en egyaltalan nem borotvalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!