Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Könnyen felszívódó, könnyű...

Könnyen felszívódó, könnyű állagú testápolót tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Amit reggel is magamra tudok kenni és nem ragad rám a ruha.

Puhitsa a bőrt, ne szárítsa és könnyen kenhető legyen.

Köszönöm.

2013. jan. 12. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem most ilyen Alverde makadámdiós testvajam van. Az állaga kicsit tömény, de abszolút kenhető (nem ilyen vaj állagú, mielőtt arra asszociálnál - ahogy én is tettem :P). Gyorsan beszívódik, és nem kell sok belőle.
2013. jan. 12. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Garnier Intensive 7 Days nagyon jó, nekem ez a kedvencem (a kakaósat használom). Nem ragad, nagyon könnyű elkenni, gyorsan fel is szívódik. A legjobb azok közül, amiket eddig használtam. Most van még Fa testápolóm, de az nagyon ragacsos, meg én is használom az Alverde makadámdiós testvajat, de alig várom, hogy elfogyjon. Nehéz elkenni, igaz, hogy jó puha lesz a bőröm tőle, de sokáig tart, míg beszívódik (a Garnierhez képest).
2013. jan. 12. 13:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Hol kapható a makadámdiós?

Köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 12. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. DM-ben kapható, ahogy a többi Alverde termék is ott található :)
2013. jan. 12. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Megvettem, kipróbáltam, nagyon bejött! Köszönöm az ötletet!

Volt vérnarancsos, az milyen?

2013. jan. 13. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!