Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány perc szolival lehetek...

Hány perc szolival lehetek ilyen barna, ha heti kétszer járok? (medium hot csokicsövesbe)

Figyelt kérdés

fiú vagyok.

[link]

2013. jan. 12. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:

hát nem sokat szolizott ez a csávó. egyrészt a fényviszonyok miatt ilyen barna

másrészt meg van szabva hogy maximum hány percet lehet szolizással tölteni (ami ha jol tudommax 10 perc)

harmadrészt egyél sok piros és narancs zöldséget és akkor egészségesebb bronzos barna szined lesz nem pedig a szoli sárga

2013. jan. 12. 11:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Pedig ő is szolizik, mert írta a twitteren, ő nagyon fehér bőrű amúgy, hiába ott más az éghajlat, ráadásul a szeme kékes-zöldes színű :)
2013. jan. 12. 11:18
 3/3 anonim válasza:
szia.én hofehéren keztem el,de ergolin-be.6percel keztem,azt javasolták hogy minden második nap menjek ! és mentem 3x csak 6 percesbe mentem,a másodiknál már látszot,járj mindne második nap,és a böröd megszokja,és elég elsz a heti 1-2 alkalom,bár nemtudom a csokicsönél hogy van ez f/18
2013. jan. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!