16 éves lány vagyok és mostanában eléggé hullik a hajam, mit tudnék tenni lenne?
hát nem tudom fested, vagy vasalod e. Ha igen akkor ezekkel felhagynék a helyedbe. Nekem is hullott de szerencsére már abbahagyta.
Én bánfi hajszeszt használtam, meg vitanol c -t. Ezek a hajnövekedést is serkentik.
De lehet h vashiány, esetleg vegyél vas pezsgőtablettát. De ne várj eredményt néhány hét után.
Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget.
Legalább 2 hónap kell míg javul a helyzet. Ha mégsem akkor orvos.
Hali! Nekem is van hajhullási problémám, fésüléskor szokott főleg hullani:S Az igaz, h 2x is bemelíroztattam, de a fodrászom azt mondta, h nem az okozza. Most fogom kipróbálni a Biovánne nevű szépségvitamint(hajra, bőrre, körömre) lett kifejlesztve. Vagy létezik a Hairclinic nevű gyógyszer hajhullás ellen!! Sztem próbáld ki vmelyik készítményt, hátha segít:)
19/L
Nekem is hullik a hajam, én eddig a Biovanne-t használtam de nekem semmit se ért...se a körmöm se a hajam nem lett tőle jobb. Most kipróbáltam a Revalid-ot (szintén hajhullás ellen) de nagyon görcsöl tőle a hasam...
Ezeken kívűl kipróbálhatod még a Varga hajcseppet, HairClinix-et, Bánfi sampon/balzsam/hajszesz. Ezeket ajánlják még, de mkinél más válik be mert mkinek különbözik a szervezete...szóval lehet h ami nekem nem válik be, az nekem befog :)
Következő lépésnek én is a fogorvoshoz fogok menni, mert egyik ismerősömnek is góc volt a fogában, az miatt hullott a haja, elkezdték kezelni a góc-ot és elmúlt a hajhullása:)
előző vagyok, elírtam :D
"lehet h ami nekem nem válik be, az NEKED befog :) "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!