Milyen hajszárítót és hajformázó gépeket (hajvasaló, hajsütővas stb. ) tudtok ajánlani hosszú haj napi formázásához?
Kerámiabevonatos legyen mindenképpen.Ha jót akarsz venni akkor szánj rá legalább 6000Ft-t.Általában a Remington-t ajánlják.Én is azt tudom.Van egy remington kúpvasam és egy hajvasalóm.Tökéletesen megvagyok elégedve vele.
A hajvasaló limitált volt és elég jó minőségű szóval az 12ezer körül volt.A kúpvas pedig 9000Ft Media Markt-be,de én ezt interspar-ből 7000ért megvettem.
Ajánlott a hővédő,amit mindig érdemes használni hajformázás előtt.Én már 5éve szinte minden nap formázom a hajamat,és nem látszik rajta semmi.Még csak nem is töredezik.Ez egy drágább termék fodrász kellékestől .3000Ft környékén van,viszont sokáig kitart.Nem érdemes próbálkozni drogériában kapható termékekkel mert nem használnak úgy,mint a fodrászkellékesnél vásárolt.Mert volt hogy ragadós lett a hajam,kócos stb.
Remélem tudtam segíteni.Ha egyéb kérdésed van nyugodtan írj privátba és bármire válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!