Szerintetek a kék szemhez és fehér bőrhöz illik ez a hajszín?
2013. jan. 10. 18:35
1/7 A kérdező kommentje:
Nem jó a link mert mindig átdob arra az oldalra, de ha lejjebb tekertek, ott van Lana Del Rey és arra a színre gondolok. :)
2013. jan. 10. 18:37
3/7 anonim válasza:
Illik, ha van hozzá stílusod is. Egy hétköznapi mai divatos tinihez például nem illene.
4/7 anonim válasza:
Így látatlanba szerintem jó lehet. Nekem volt, nem egészen ilyen, de hasonló. Inkább lilás fénnyel barna haj. Hasonló alap opciókkal, mint neked. És nagyon jól állt. Most inkább ilyen mahagónis a hajam.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Nekem is most nagyon tetszik ez a szín, de eddig ilyet csak barnás szemű és kicsit kreolosabb bőrű lányokon láttam élőben és nem tudom nekem jól állna-e. :S
2013. jan. 10. 20:09
7/7 anonim válasza:
Ez pont a fehér bőrhöz illik pedig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!