Ismertek valami igazán jó hajfestéket? Ami nem szárítja ki a hajat, amitol nem toredezik be a vége nagyon?
nekem a loreal casting vált be a legjobban, lassan 5 éve azt használom :) a Loreal habfestékei is jók, csak néha trükkös a színük...
nekem a garnier törte szét a hajam, azt nagyon nem ajánlom
"menyj fodrászkellékeshez,szerintem ott csak jó fajta hajfestékek vannak,és segitenek útbaigazitni"
Hát azért ez sem olyan biztos. Én évekig jó minőségű, fodrászkellékesben vásárolt festéket használtam. 2 havonta festettem a hajam, azon kívül SEMMILYEN hajformázást nem végeztem (hajszárítóm, hajvasalóm sincs). És mégis nagyon, de iszonyat nagyon tört a hajam. 1 héttel fodrász után is olyan volt, mint előtte. Szörnyű volt. Akkor bementem rákérdezni a kellékesbe, hogy mit tudnak ajánlani. Egy új lány volt benn, aki - miután kiderült milyen festéket is használok - majdnem leordította a fejem, hogy miért kenek ilyet a fejemre, amikor az olasz festék, olasz hajakra készült (tehát vastag szálú, sötét, szívós hajakra), nem az én vékony szálú gyenge szőkémre való. Elég agresszív festék, nem is érti, nekem eddig hogy adhattak el olyat. Hát akkor volt az, hogy váltottam. Ez 1 éve történt. Most is van, hogy kicsit törik, de lényegesen jobb a helyzet. Szóval én annyira nem bíznék meg a kellékesekben sem.
Még mindig csak a hennát tudom ajánlani. Ha világos hajad van, akkor épp olyan színt érsz el vele kérdező, mint amilyet szeretnél. Ápolja a hajat, nincs töredezett hajvég. 2 gond van vele: 1. ha sötét a hajad, akkor azt hennával nem lehet világosítani, 2. a hennára nem lehet kémiai festéket kenni :/
Nagyon szépen koszonom mindenkinek,aki írt,hasznos tanácsok.Igazság az,hogy nkm már festve van a hajam narancsos vorosre,fodrász szokta,o keverte ki a szint-Londa festék.De nem vasalom a hajam,ápolom és iszonyatosan torik,ezért gondoltam,hogy tobb ember tapasztalatából csak kisul valmi jobb.Hennára gondoltam én is,de hát azt festett hajra nem lehet tenni,ha jól tudom :/
Loreal festékek kozt találtam 2 szép voroset.Majd kipróbálom valamelyiket.
"hát azt festett hajra nem lehet tenni,ha jól tudom"
Erről teljesen megoszlanak a vélemények. A legtöbb helyen ugyanis azt olvastam, hogy 3 hónap türelmi idő javallott a kémia és a hennás festés között. A legtöbben ezt cáfolták, szerintük elég 1 hónap is, nem lett bajuk tőle. Egyetlen egy helyen hallottam én is, hogy le kell növeszteni a normál festékkel kezelt hajat, itt GYK-en mondta valaki, aki még csak nem is használ hennát :) de itt egy link:
Lejjebb görgetve minden kérdésedre választ kapsz, köztük arra is, hogy mennyi időt célszerű várni. Erről az oldalról rendeltem hennát kedden, ma érkezett meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!