Miért van az, hogy a fodrászok nem értik meg azt, hogy "hagyd meg a hosszát"?
A hosszú, egyenes hajamat szerettem volna kicsit fokozatosabbra vágatni, a felső tincseket kicsit rövidebbre. Imádom/imádtam a hosszát a hajamnak, csak a formájával nem voltam megelégedve. Meg is kértem, a hosszát hagyja meg. Ehhez képest szinte vállig(!) érő lett a hátközépig érő hajam. Igazából ott még fel sem tűnt annyira, de mikor hazajöttem és kerestem hátul a hajam, a sírás kerülgetett. Iszonyú dühös vagyok, hogy ennyire nem lehet valamire odafigyelni, ha már valaki hajjal foglalkozik?!
Rendben, a haj megnő, de nem 2 nap alatt és bosszantó, hogy ahányszor belenézek a tükörbe, az én kedvem lesz baromira rossz, nem azé a szórakozott fodrászé.
igen, lehet hogy töredezett.
Én másképp vagyok, van egy tuti fodrász, mondtam neki, hogy csak a töredezettet vágja le, és amikor kijöttem nem volt töredezett hajszálam és még látszani se látszott, hogy vágott is volna valamennyit belőle.
Nem, abszolút nem töredezett a hajam.
Azt hiszem, én is megtanulom magam vágni a hajamat. Még egyszer senki sem fogja gy elb..ni a hajamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!