Göndör hajam lesz? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
szóval 8 éves koromig szögegyenes hosszú hajam volt .... aztán olyan furcsává vált mert olyan száraz hatású lett. idővel rövidebb hajam lett (kb olyan vállig érő) és az alsó részén egy pár tincs teljesen begöndörödött és azóta is a hajam alsó része teljesen hullámos de a teteje még mindig csak olyan se egyenes se göndör... (most már 13 éves vagyok)2013. jan. 8. 16:04
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem. Szerintem eddig azért volt egyenesebb, mert hosszú volt a hajad, és a haj súlya lehúzta a hajat, ezért nem tudott göndör lenni. Szerintem neked csak olyan a hajad, hogy visszagöndörödik az alsó része, nekem is olyan, de én vasalom(:
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) bár már volt olyan hogy reggel felkeltem és mint az oroszlán úgy néztem ki.. olyan is volt hogy a hajam felsőrésze is nagyjából göndör volt .. de aztán visszaegyenesedett.. de akárhányszor hajat mosok ,reggelre olyan furi lesz :P
2013. jan. 8. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!