Szegeden szoli? Ahol fiúk is megfordulnak? :D
Most a szoliban akarsz pasizni vagy fiú vagy és azért érdekel, hogy odamenj, ahova fiúk is járnak?:)
Na mindegy..
Én 2 helyet tudok, az egyik a Mozgásmánia stúdió, ott van álló/fekvőszoli, a másik pedig a Berlini körúton, a (régi) Tarján Bisztróval szemben, ott 2 állószoli van:)
Értem..
vagyis annyira mégsem..nem hétköznapi fehérbőrű?
Az szerintem egy fiúnak abszolút nem baj, ha fehér a bőre..legalább nem hisznek semmi más nemzetségűnek, nézd a jó oldalát:D)
De ha nagyon menni akarsz, ez amit írtam a tarján bisztróval szembeni, szerintem nem rossz, van mélybarnító és csokicsöves gép is..de annyira engem sem fogtak meg, mert elég nehezen barnulok én is, igaz csak 8-10 percekre mentem, lehet ha te több percre mész látványosabb lesz.
Itt Szegeden elég gyakorinak mondható már, szóval nem hiszem hogy melegnek néznének ezmiatt..én akárhányszor mentem eddig (bár annyira sűrűn én sem járok) mindig összeakadtam fiúval is:D
Szóval nem gáz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!