Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen módszereket tudtok...

Milyen módszereket tudtok hogy a leggyorsabban eltüntessem a pattanásaim?

Figyelt kérdés

A homlokomon nagyon sok pattanás van, és szeretném minnél hamarabb eltüntetni őket. Legkésőbb hétfőre kéne.

Aki tud ilyen gyors praktikát az léccy írja meg.

15/L

2009. aug. 27. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
kend be fogkrémmel estére
2009. aug. 27. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:

a fogkrém nem tesz jót. ne kend be.

menj el háziorvoshoz, vagy bőrgyógyászhoz és írass fel Dalacin T- oldatot!!!! nekem a pattanásaimra semmi nem vált be, de ez nagyon jó! amint bekenem 3 óra múlva már kezd is elmúlni a pattanás.

2009. aug. 27. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem használt a fogkrém
2009. aug. 27. 16:28
 4/8 anonim válasza:
nyomd ki, az a legjobb módszer
2009. aug. 27. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:
mosd meg az arcod... töröld át arctonikos vattával..nyomkodd ki.. és aloe first-tel fújd be :) ha az utóbbi nincs, akkor sajna ez így magában ne mjó... az aloe first már másnapra eltüntetné a sebeket" ", szenzációs termék, viszont nem valami olcsó... én imádom :) minden bőrproblémámra ezt használom..seb..heg...pattanás..
2009. aug. 27. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Én még csak 3 napja használom ezt a tisztító tonikot: (Nivea Visage Young stay clear)és már sokkal kevesebb pattanásom van. Igaz nem a legolcsóbb (1300-1400Ft körül van) de végülis az eredmény jó. Amúgy ha érdekel a Rossmann-ban vettem, de valószínűleg a DM-ben is megtalálod. Így néz ki: [link]

Remélem sikerül majd :)

2009. aug. 27. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
A második válaszoló írta a legjobb megoldást. Tesómnak is Dalacin T volt felírva a pattijaira. Előtte mind ketten Zineritet használtunk, ami majdnem ugyan az. Nekünk a háziorvos írta fel.
2009. aug. 29. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
rossmann-->synergen korrektor 500 ft antibakeriális ezzel éjszakára nagyon vastagon be kell kenni és leszárítja hétfőre, vagy aknesol oldat gyógyszertárban 900 ft, vagy pedig összezuzott fokhagymaa pattira estére. mindegyik elég hasznos.
2009. aug. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!