Hogyan lehet házilag arcradirt készíteni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 15:30
1/9 anonim válasza:
Bevízezed az arcod és cukorral dörzsölöd.
Én ezt szoktam:)
2/9 anonim válasza:
olívaolajba cukrot vagy tengeri sót keversz és átdörzsölöd vele az arcod.
leöblíted vízzel és átmosod kímélő szappannal ,hogy lejöjjön a maradék olaj.
22/L
3/9 anonim válasza:
Mézbe is teheted a cukrot ami minél durvább szemcséjű annál jobb pl.:barnacukor.
4/9 anonim válasza:
Én is a cukrot ajánlom.
A sóban nem vagyok biztos,mert lehet,hogy kimarja az arcod.(nekem legalábbis kimarja)
5/9 anonim válasza:
én így szoktam
cukor+ kis víz, vagy cukor+ tojásfehérje, vagy cukor+ olívaolaj
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ezeket én is kipróbálom
2009. aug. 27. 18:23
7/9 anonim válasza:
a harmadik válaszolónak írom nem az nem jó hogy ha szemcsés mert akkor az arcodat megkarcolja (lehet hogy te nem látod )de a kozmetikus mondta én ezért nem is használok olyat
8/9 anonim válasza:
szia!
összekeversz egy kis olivaolajat mandulaolajat és barnacukrot vagy kókuszreszeléket és kész is van az arcradír. A méztől szép puha lesz a bőr.:)
9/9 anonim válasza:
egy kis pohárka+2 teáskanál élesztö+2teáskanál tej+citromlé.<-összekevered + felekened az arcodra+20 perc várakozás aztán ledörzsölöd és lemosod langyos vizzel.elötte is most meg az arcod langyos vizzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!