Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Úgy átlagosan mennyit kér egy...

Úgy átlagosan mennyit kér egy igazán jó fodrász?

Figyelt kérdés
Nagyon régen nem voltam fodrásznál és érdekelne, hogy körülbelül ,hogy mozognak az árak. (Mindenkinek megy a zöld pacsi)
2013. jan. 5. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 4000 huf-ot kér el. Én drágállom, de csak azért, mert eszméletlen sz*rul dolgozik, ha jó prímán végezné a munkáját, akkor nem sajnálnék ennyi pénzt kiadni. Mellesleg még mesterfodrász végzettsége is van..
2013. jan. 5. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hát vaze, bocs, de akkor te egy hülye vagy, hogy hozzá jársz.

de a kérdésre válaszolva, attól függ, hogy mit szeretnél. és hogy hol.

mert mucsaröcsögén egy vágás szárítás mondjuk 1500, míg mondjuk pesten egy budai puccszalonban 8 ezer.

és egy festés más áron mozog, mint egy szárítás.

2013. jan. 5. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát vazze, bocs, épp rajta vagyok az ügyön.
2013. jan. 5. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
ok vaze, jól teszed :))
2013. jan. 5. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez mindenhol változó. Nem mindegy, hogy kisváros vagy nagyváros, mosás-vágás-szárítás, vagy festés, esetleg mindkettő, vagy éppen dauer stb. Nem mindegy, hogy milyen környéken dolgozik, kisvárosban is lehet a belvárosban jól menő szalonban fodrász valaki és egy kisebb, nem annyira ismert szalonban, hát nyilván nem egy áron fognak dolgozni.

Az én fodrászom 2600 Ft-ért szokta mosni, vágni, szárítani és néha vasalni a hajam. A vágásba benne van, hogy vág a végéből annyit, amennyit szükséges és ritkít is egy kicsit. Mivel jó keze van, és megbízom benne, nem drágállom a 2600 Ft-t, főleg, hogy nem járok minden hónapba.

Bár most más fodrászhoz fogok menni, mert épp nem dolgozik a fodrászom. Akihez most menni akarok, ő jóval olcsóbb. Több ismerősöm is jár hozzá, nála a mosás-vágás-szárítás 1600 Ft körül van.

Ja, és kisvárosba élek :)

17/L

2013. jan. 5. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!