Milyen bőrösszehúzó krémeket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nem hagytam begyógyulni egy pattanást, és sebes lett, és elkapartam a sebet, de körülötte a bőr meg úgy tűnt, mintha elöregedett volna, így lehúztam, de most nedvedzik, és csak nagyobb lesz a seb. mit tegyek?2013. jan. 4. 19:59
1/4 anonim válasza:
Kozmetikusként azt javaslom, hogy ne maceráld. Fiatalkoromban én is jártam így sajnos:) Ha elkaparsz egy pattanást és seb lesz belőle az olyan mint egy sima átlagos seb. És tudni illik ha egy sebet elkaparsz akkor óhatatlanul csak nagyobb és nagyobb lesz, ami a sebgyógyulás után heggé alakul át ami életed végéig ott marad. A nedvedzés természetes dolog ilyenkor, és amit elöregedett bőrnek néztél az a seb szélén lévő elszarusodott bőrréteg. Legközelebb ha pattanást látsz, ne maceráld kend be pattanás elleni krémmel!
2/4 anonim válasza:
ne nyúlj hozzá:S inkább tisztisd meg és ne kenj rá semmilyen krémet,hadd szellőzőn és gyógyuljon be .nekem is volt olyan 12 éves koromban egy pattanás,amit elkezdtem kinyomni, kijött a vér is meg utána más is és tovább folytattam,de utána egy nagy seb lett ott és minimum 2 hétig ott volt:S most 16 vagyok és az a rész olyan mintha eltűnt volna belőle a szövet egy kicsit ,a ráncolom a homlokom akkor van egy bemélyedés
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. tettem rá sudocremet az elég gyorsan összehúzta és már szép bőris van rajta
2013. jan. 5. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!