Ha szőkére festetem a hajamat az rontja vagy javítja a sűrűségét?
Figyelt kérdés
Tehát most elég ritkás barnán...sok hajam van, csak iszonyat vékony szálú...feketén még ritkábbnak nézett ki...mert a szín nagyon elütött a fejbőrtől...szőkén sűrűbbnek hatna, vagy még ritkábbnak?2013. jan. 4. 18:57
1/4 anonim válasza:
Lehet még kevesebb hajad lesz. Szinte az összes barátnőm megszívta, aki a barna haját befestette szőkére. Marokszámra hullott a hajuk. Egyébként ez a tényen nem változtat. Ha kevés a hajad, nem fog többnek tűnni semmilyen más hajszíntől. Inkább keress hajdúsító tippeket, mert a festés nagyon nem tesz jót a hajnak.
2/4 A kérdező kommentje:
mindent használok ami dúsítja, tényleg hatnak (dúsító sampon sampon-hajhab-lakk) A lakk főleg állati sokat, de 1ik se túl hosszútávú...
2013. jan. 4. 19:07
3/4 anonim válasza:
A szőke haj alapból kevesebbnek tűnik én úgy vettem észre magamon is meg másokon is. Inkább egy jó frizura kéne, valami lépcsőzetes, tépett, nem túl hosszú.
4/4 anonim válasza:
Jól látod kérdező, hogy minél világosabb a haj, annál kevésbé tűnik fel, hogy ritkás, mert nem üt el annyira a fejbőr színétől. Úgyhogy én bátran ajánlom a világosabbra festést. Természetesen nem a platinaszőkére kell gondolni, mert az erős szőkítés még vékonyítja a hajszálakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!