Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szabadkán van fiú aki jár...

Dubstep91 kérdése:

Szabadkán van fiú aki jár néha szolizni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
én ismerek egyet,de az a vele egyneműekkel randizik..
2013. jan. 4. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
amúgymeg , a szolitól senki sem klesz menőbb,és bőrrákot is haphatsz ;)
2013. jan. 4. 15:36
 3/10 A kérdező kommentje:
az kész xd. Én csak kipróbálnám max párszor kis szint kapjak de ha ilyen buzeránsok járnak megy a faszom xd
2013. jan. 4. 16:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Mért ha ni nincs akkor te sem? Sztem menjél nyugodtab a barna bör sokkal szexibb
2013. febr. 20. 01:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Bárki bármit mondd, a csajoknak bejön. Persze nem az amikor már le feketére vagy pirítva, hanem esztétikus határokon belül. Ha a tested is jó hozzá, akkor tuti siker. A kisfiúkra pedig akik leb*ziznak érte ne hallgass. Neked dugásra kell a farkad, nekik pisilésre.
2013. febr. 20. 02:33
 6/10 anonim válasza:

Ha csaj lennél kivel dugnál? Egy sápadt pattanásos karikás szemű sráccal, vagy pedig egy olyannal akinek van egy kis minimális színe, és egészségesnek tűnik a bőre? ha bemész egy-két hetente 5-10 percre attól ennyi százalékkal kapsz Bőrrákot: NULLA.

Én Férfi vagyok és járok, sok más férfit ismerek aki jár egyikünk sem buzeráns és a szolipultos csajok általában elég jó adottságokkal bírnak:D, illetve egyik se nézett rám furán hogy én mit keresek ott.

A borotvával példálóznék. A nők is használják a borotvát, mert a nélkül szarabbul néznek ki. A férfiak is használhatják a szolit mer anélkül szarabbul néznek ki. Sajnos télen nincs lehetőség napozni ez van. na csá

2013. febr. 20. 10:30
 7/10 anonim válasza:
Ja és a túlszolizott bőrtől mindenki hányik, ebben igaza volt vmelyik előzőnek, úgyhogy én tényleg heti 1et javaslok nekem ez így bejött nem is drága
2013. febr. 20. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha bemész 1-2 hetente szoliba, akkor is van esély a bőrrákra. Ne beszélj hülyeséget!
2013. febr. 20. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Akkor a napra se menjél ki, mert attól is lehet! Sőt ne is vegyél levegőt mert attól is!
2013. febr. 20. 14:38
 10/10 anonim válasza:
Igen akkor is van esély rá, de nem a szoli miatt lesz:D Istenem annyira meg vannak rémülve az emberek a szoláriumtól. Manapság EU szabványok vannak korhatárok, mindenféle rendeletek hogy lehet használni. Nyilván ha a cigit engedélyezik ezt is engedélyezik. Aki meg 5-10 perc használattól remeg az inkább ölje meg magát mer minden rákkeltő ami körülötted van még az is hogy most olvasod amit írok..
2013. febr. 21. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!