Tudnátok ajánlani arcáplási termékeket amik kb. ilyen bőrre valók, amit majd bővebben kifejtek?
Figyelt kérdés
Zsíros a bőröm alapjábavéve, ami azt jelenti, hogy a nap folyamán kifényesedik viszont a kozmetikusom szerint vízhiányos mivel elég fakó és sokszor érzek rajta szárazságot. Emellett tágak a pórusaim és nem ritka a nagy gyulladt pattanás sem 20 éves létemre. Szóval amit keresnék, az olyan arcápoló termék vagy család amely megszünteti az olajos csillogást, de hidratál és visszaadja a természetes fényét az arcomnak és üdeségét, összehúzza a pórusokat és kitisztítja őket annyira, hogy ne legyenek belőle gyulladt pattanások. Írhattok bármilyen árkategóriát, jobb lenne minél több lehetőség, aki próbálta is véleményezhetné. Köszi!2013. jan. 3. 23:20
1/1 anonim válasza:
Én is sokat küzdöttem ezzel, rengeteg félét kipróbáltam már, a müllerben lehet kapni CV termékeket. Nekem az segített leginkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!