Lányok, miért bukik minden csaj a lebarnult srácokra, mi bennük a vonzó?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a fehérbőrűeket már kutyába sem veszitek?2009. aug. 26. 18:25
1/15 anonim válasza:
ez azért így nem igaz. de tény, hogy az egészséges, barna bőr vonzóbb, mint a hófehér. legalábbis nekem. mindenkinek más tetszik.
2/15 anonim válasza:
azert ennyire nem mervado ez a tema:D egyaltalan nem veszem semmibe a vilagos borueket sem...nem ez szamit...es szerintem a tobbi lanynak sem....
3/15 anonim válasza:
én nem vagyok oda a csokikért:S
4/15 anonim válasza:
én meg azért nem vagyok oda aki már annyit szolizott, h szinte sárga a bőre pfújjj
a jelenlegi leendő pasimnak(ez a fogalmazás XD)is fehér bőre van sztem én barnább vagyok, de engem most megfogott a nap is, tehát nem a bőrszín számít...
5/15 anonim válasza:
én nem igazán vagyok oda a barna bőrű pasikért
6/15 anonim válasza:
én kifejezetten szeretem ha fakó fehér bőre van:)
7/15 anonim válasza:
számomra semmi vonzó nincs benne...hogy úgynézki mint vmi afrikai bérmunkás... -.-
16/L
8/15 anonim válasza:
Hát én nem szeretem a barna bőrű fiúkat, jobban szeretem ha valaki hófehér. jómagam is fehér vagyok, napra se mentem nyáron :D
9/15 anonim válasza:
Én is barna vok,mert szolizok,hát régen kaptam egy kis beszólást hogy olyan vok,mint egy hulla,nah azóta szolizok,és szép barna vok,magabiztosságot add ez is.És eléggé megfigyelnek a csajok,nem csak emiatt,de mondták,már,hogy milyen szép barna vagyok.
10/15 anonim válasza:
ez nem teljesen igaz, mert egy lány nem hinném h az alapján fog ítélni. inkább az összhatás és főleg a belső tulajbonságok a fontosak. de ha egy fiún látszik h sötét hajú- szőrú (szal le tud barnulni nem ugy mint a szőkék) akkor igenis barnuljon. én ha meglátok egy barna srácot rögtön arra gondolok h sokat van kinn: focizik, strandol, röpizik, bicózik h szépen lebarnuljon nem a gép meg a tv előtt ül egész nap :S 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!