Szisztöp kérdése:
Vörösesszőkéből hogy tudok szőkét csinálni, ugye azt már nem kell leszivatni csak elég ha ráfestek mondjuk egy 9-es színmélységű szőkét és szépen lassan fokozatosan szőkül ha párszor egymás után megcsinálom?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 11:45
1/6 anonim válasza:
Vörösesből akkor lesz szőke ha lenő a vörös majd. Vagy leszívatod teljesen. Ha festegeted mindig vöröses marad.
2/6 anonim válasza:
Képet tudnál mutatni? A vörösesszőke az eredeti hajszíned, vagy festett?
3/6 anonim válasza:
A vörös árnyalattól meg kell szabadulni, és nem elég, ha csak ráfestegetsz - át fog ütni. A szőke festékeknek gyenge a fedőképességük, mivel kevés festéket tartalmaznak.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor le kell szivatnom kicsit.
2013. jan. 4. 10:09
5/6 anonim válasza:
Szia, nekem is vörösesszőke volt a hajam, syoss jeges gyögyszőkéjét+medium világosítóját összekeverve nagyon szép árnyalatot kaptam. Szerintem nagyon jó minőségű festék, mindig szép selymes lesz a hajam és nem is töri..
6/6 anonim válasza:
Hiába kérdeztem, nem kaptam választ, így én sem tudok segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!