Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valamilyen módszer arra...

Van valamilyen módszer arra hogy eltüntessem a combom belső feléről a pattanásokat?

Figyelt kérdés

Már hosszú évek óta szenvedek a pattanásoktól,soknak még a helye is megmarad.Nem merek felvenni szoknyát és fürdőruhát mert csúnya.Kipróbáltam már körömvirágkrémet,manna szappant, de semmi.Használható válaszokat szeretnék!

21/L

2013. jan. 2. 21:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hát ha már jó ideje borotválod, ott már nem észrevétlen kis pihék vannak!de lehet csak el kéne mennem gyantázásra..ott akkor csak havonta 1x, max 2x kínoznám a bőröm, nem 2-3 naponta...
2013. jan. 3. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:

szerintem a szőrtelenítő krémet próbáld ki nekem attól nem lett olyan pöttyös csak ha ráborotváltam na attól kész csupa pettyes lett ami nem pattanás

tudom ajánlani a Veet-et :D de előtte allergiateszt egy pontban azt ha nem viszketsz tőle mehet a buli :D

2013. jan. 3. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!