A kiürült testápolós, hajbalzsamos, stb. flakonokat szétvágjátok, hogy ki lehessen belőle szedni a maradékot?
Én is félbevágom a tubusos flakonokat, pl. az arclemosómba még min. 4-5 adag szokott lenni, az arckrémembe is legalább 3 alkalomra való... néha muszáj, mert tökre kimegy a fejemből hogy venni kell, vagy lekésem a nyitvatartást mert más dolgom akad.
Sampont, balzsamot tusfürdőt csak pici vízzel összerázom, de akkor már általába van is új, úgyhogy az nálam tök mindegy.
Szóval van néhány olyan dolog, amit mindig szétvágok.
(+ megfigyeltem, hogy ha szétvágom, akkor olyan "tiszta csórikám vagyok, már szétvágom a tubust a maradékért!" érzésem van és akkor már tuti nem felejtem el!:)
Például ebbe a kézkrémes flakonban még napokra elegendő krém marad, amit már egyszerűen nem tudok kipréselni, mert nagyon masszív a műanyagja.Nem pazarlok, ha egyszerűen orvosolható a maradék kiszedése.
Köszönök szépen minden választ!
Én is szét szoktam vágni a flakonokat, kíváncsi voltam, hogy rajtam kívül még van e valaki, aki így tesz.:) Nekem is volt olyan krémem, amit szétvágás után, még egy hétig tudtam használni, annyi volt benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!