Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kiürült testápolós, hajbalzs...

A kiürült testápolós, hajbalzsamos, stb. flakonokat szétvágjátok, hogy ki lehessen belőle szedni a maradékot?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen!!!
2013. jan. 2. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bár, pár éve már csak ollóval nyírom szét, mert vágtam már le darabot az ujjamból, megszaladt a kés:S.. Szerencsére visszanőtt a hiány:).
2013. jan. 2. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem jutott még eszembe. Testápolóból tégelyest használok, amiből mindent ki tudok kenni. A balzsamba engedek egy kis vizet, összerázom, és kinyomom, így szerintem kijön minden. A tusfürdővel, samponnal nem küszködök, mert ezzel az összerázós módszerrel csak hab lesz belőle. Ami mennyiség benne marad, azzal már úgysem lehetne normálisan hajatmosni, vagy tusolni.
2013. jan. 2. 22:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Várok még továbbiakat is!
2013. jan. 2. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is félbevágom a tubusos flakonokat, pl. az arclemosómba még min. 4-5 adag szokott lenni, az arckrémembe is legalább 3 alkalomra való... néha muszáj, mert tökre kimegy a fejemből hogy venni kell, vagy lekésem a nyitvatartást mert más dolgom akad.

Sampont, balzsamot tusfürdőt csak pici vízzel összerázom, de akkor már általába van is új, úgyhogy az nálam tök mindegy.

Szóval van néhány olyan dolog, amit mindig szétvágok.

(+ megfigyeltem, hogy ha szétvágom, akkor olyan "tiszta csórikám vagyok, már szétvágom a tubust a maradékért!" érzésem van és akkor már tuti nem felejtem el!:)

2013. jan. 2. 22:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2013. jan. 2. 22:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Például ebbe a kézkrémes flakonban még napokra elegendő krém marad, amit már egyszerűen nem tudok kipréselni, mert nagyon masszív a műanyagja.Nem pazarlok, ha egyszerűen orvosolható a maradék kiszedése.

[link]

2013. jan. 2. 23:34
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen minden választ!

Én is szét szoktam vágni a flakonokat, kíváncsi voltam, hogy rajtam kívül még van e valaki, aki így tesz.:) Nekem is volt olyan krémem, amit szétvágás után, még egy hétig tudtam használni, annyi volt benne.

2013. jan. 2. 23:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam, nekem sem jutott eddig ilyen eszembe. Arckrémből tégelyeset veszek, testápolóból vagy tégelyest, vagy flakonost, kézkrémből tubusost. A tubus amúgy is fejtetőn van, a flakont meg mikor kevés van benne fejre állítom, így általában kijön a nagy része, arctejet szintén. A balzsamot, sampont, tusfürdőt vízzel kiöblítem a flakonból. (A balzsamos flakonokat szét szoktam vágni, de csak ha már kiöblítettem, mert tárolókat készítek belőle. :D)
2013. jan. 3. 09:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szétvágom, vagy vízzel keverem. Főleg az alapozónál érdemes szétvágni, mert hihetetlen, hogy mennyi benne marad és minden napos használat mellett akár 1 hétig is elég még.
2013. jan. 3. 12:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!