Csak én felejtem el mindig megmosni a fülem fürdéskor?
Figyelt kérdés
Mert ugye azon vagyok hogy a hajam ne legyen vizes, és a végén általában kimarad a fülem, meg mögötte... de ebből mindig a gond van, pattanások nőnek rajta... mégis elfelejtem... nagyon gáz mi? Csak én vagyok ilyen béna?2013. jan. 2. 18:59
1/7 anonim válasza:
hajpánt? a rövid hajat is elfogja a füledtől, és nem lesz vizes
3/7 anonim válasza:
Én ezért szoktam úszósapkában fürdeni,mert ugye az nem elég ha felkötöm a hajam,mindig húzok rá egy lazább úszósapkát.:DD itthon mindig kinevetnek de nem lesz vizes a hajam.
Én nem szoktam elfelejteni! Te is ügyelj erre !
4/7 anonim válasza:
Én csak hajmosásnál szoktam fület mosni (3naponta) a többi napokon csak törölközővel megtörölgetem miután megtörölköztem benne és kicsit vizes lesz.
6/7 anonim válasza:
Én hajpántot és zuhanysapkát is teszek a fejemre fürdéskor, hogy a hajamat ne érje víz. Ha így bebiztosítod magad, akkor talán nem felejted el. :)
7/7 mmano88 válasza:
Én régebben mindig a habot felejtettem el a fülemről lemosni, és csak akkor jutott eszembe amikor zuhanyzás után 'pattogott' a fülem. :D
Egyébként próbáld megszoktatni magad, hogy miután megmosod az arcodat, mindig megmosod a füledet. Ha megvan a rutinja akkor már nem felejted el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!