Szoliba jarok, de nem hasznalok semmilyen kremet elotte, hogy lebarnuljak. Akkor is barna leszek nem? Es ha onbarnitot hasznalnak, foltos lennek, ha szolizok mellette?
Figyelt kérdés
2008. máj. 30. 15:33
1/4 anonim válasza:
Nem fontos krémet használni szoli előtt. Ne használj önbarnítót is a szoli mellett, mert akkor csúnya lesz a bőröd. Meg lehet, hogy csak önmagában a barnítótól foltos lennél. Maradj egy kicsit tovább a szoliban, vagy menj egy-kétszer pluszban még, ha nincs a szolinak eredménye.
2/4 anonim válasza:
Én a szoli mellett használok olyan testápolót is, amiben önbarnító van, csak a hatásfokozás kedvéért:)
Én egyáltalán nem vagyok foltos tőle, az sima önbarnító viszont tényleg gázosabb:)
3/4 anonim válasza:
Én a önbarnítós testápolótól is foltos leszek :S
Drogériákban lehet kapni szolizós krémeket/zseléket, amit szoli elött kell használni, és amelett, hogy segít a barnulásban, a böröd sem szárad úgy ki szoli után.
4/4 anonim válasza:
ajanlom a szolikremet! az jo, es kevesebb az esely,hogy foltos legyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!