Hogy tudok olyan igazán piros hajat összehozni?
festett szőke voltam, arra tettem pár vörös színezőt. Ajánlották itt páran a piros melír port. Megvettem jó pénzért fodrászkellékesben, rátettem, eléggé rózsaszínes lett. Aztán befestettem palette delux-szal, egy erősebb pirosassal (most nem találom), de nagyon kopott, a vége megint rózsaszín...
a festés után ilyen volt:
és most ilyen (ennél fakóbb, a kép nem adja vissza teljesen):
Ilyet szeretnék:
Milyen festéket/színezőt vegyek?
Venita színező.
Nekem most a "narancssárga" venitával van, de ez is teljesen piros szerintem, talán egy nagyon pici narancsos beütése van. Piros venitát egyszer használtam, na viszont az tényleg igazi élénk piros, és még olcsó is. Viszont kopik, de ha már be van festve a hajad, tuti nem lesz feltűnő.
Én törölközőszáraz hajra szoktam rárakni ha igazán élénk színt akarok, ha nincs időm ilyesmire akkor csak belenyomom egy kis vízbe a mosdókagylóba, elkeverem, és beáztatom vele a hajam.
de már nem szőke volt, hanem ezzel a melírporral volt "festve", szóval az alapszíne is pirosas-rózsasínes!
ez a venita mennyibe kerül és hol lehet kapni? milyen gyakran kell újrakenni vele? köszi!
Első vagyok.
Fodrászkellékesben kérdezősködj, valahol biztos lehet a közeledben is.
Elég olcsó, 900-1000 forint egy flakon, nekem az még ha sokat használok is két színezésre elég, mivel hab állagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!