Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Debrecenben van olyan fodrásza...

Debrecenben van olyan fodrászat ahol jó headlinet csinálnak?

Figyelt kérdés
A tartós hullámra gondolok ami nem olyan káros mint a dauer.
2013. jan. 1. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen ! A fórumban a Klier szalonban szoktam. Sokáig benne marad.
2013. jan. 3. 15:18
 2/5 A kérdező kommentje:

és mennyiért csinálják? szépek a hullámok, mert egyik ismerősömnek olyan lett, mintha előtte befonta volna a haját. és az a sokáig mennyi idő?

köszönöm a választ :)

2013. jan. 6. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:

hajhossztól függ, rövid hajra gondolom 6-7ezer lehet, hosszúra lehet, hogy 10 körül, nem emlékszem már.

nekem 3 hónapig teljesen ugyanolyan maraad, utána kezd kikopni, de még akkor is jól néz ki, nem túl hullámos, de naggyon dús. kb. 4-5 havonta érdemes újra csináltatni.

2013. jan. 6. 19:01
 4/5 A kérdező kommentje:
uhh azért az jó drága :S én 6500ért találtam egy helyen, csak nem hallottam még vélemény róluk se.
2013. jan. 6. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Hívd fel őket vagy menj be és kérdezd meg, nmm emlékszem most a pontos árakra, de ebben, ami rémlik, a vágás is benne volt már.

Sztem ha olyan a hajad, hogy sokáig benne van, megéri.

2013. jan. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!