Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan növeszthetném meg a...

Hogyan növeszthetném meg a hajam GYORSAN!?

Figyelt kérdés

[link]

ien a hajam. :\\ egyáltalán nem iet szerettem volna.

nekem túl merész. főleg a frufru. nem tom h cseszte el ennyire a fodrász. :|:\\ segítsetek kérlek.! társaságba se merek menni vele. :\\ most meg h jön a suli is. :O ajaj.

2009. aug. 25. 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
hordj hajpántot:S
2009. aug. 25. 22:44
 2/11 A kérdező kommentje:

köszi.csak azt meg nem szeretem. :)

am nagyon gáz az a haj?:S

2009. aug. 25. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A képen lévő csajnak szerintem nem olyan rossz. Hogy a Te arcodhoz megy-e azt így nem lehet megítélni...
2009. aug. 25. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:

mondjuk ne hajpántot hanem csattal tűzd hátra. És már több helyen írták, keress rá, mert én se tudok róla sokat: 2 evőkanál citromlé, 1 evőkanál ecet, fél csomag szalakáli, őrölt kávé, 2 tojás sárgája. Keverd massza állagúra, hajmosásután maszírozd a fejedbe, hagyd egy órán át a fejeden(érdemes becsavarni) majd NAGYON öblitsd le. Állítólag nagyon büdi :S HAvonta vagy hetente kell megcsinálni, valakinek 5 centit nőtt a haja tőle 1 hónap alatt(az átlag az 1 centi)

Nem tudom beválik e, én ma akarom kipróbálni :)

2009. aug. 26. 10:02
 5/11 anonim ***** válasza:
5 centit? El is hiszed? :DDD
2009. aug. 26. 13:01
 6/11 anonim válasza:
Nálam az vált be, hogy levágattam a rossz végét és utána minden hajmosás után leöblítettem úgy, hogy fél liter vízben 1 evőkanál almaecettel. Ezt nem kell lemosni. Még a festett hajra is nagyon jó. Nálam bevált.
2009. aug. 26. 18:31
 7/11 A kérdező kommentje:

szal akkor ez az almaecetes víz segít?:)

vis h hamarabb nő tőle a hajam? :)

2009. aug. 26. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Hordd összefogva. De ne úgy hogy alulra hanem kicsi feljebb a fejed teteje felé:D Ez nekem segített.:D
2009. aug. 26. 21:02
 9/11 A kérdező kommentje:
deúgy olyan fiús. xD
2009. aug. 26. 21:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nem áll jól mindenkinek.:D de ha mondjuk otthon vagy akkor nemgázxD (előző voltam)
2009. aug. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!