Fehér kis pattanásom van az alsó szemhéjamon, de nem tudom kinyomni. Tuti nem árpa, mert az máshogy néz ki. Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 19:33
1/4 anonim válasza:
hagy ott mást nem tehetsz, mert nagyon nehéz és fájdalmas kinyomni és az sem biztos, hogy sinkerül
majd idővel megpróbálhatod, de most még úgysem tudod kinyomni
2/4 anonim válasza:
Fehér, kicsi pötty = tejmirigy
Nekem is van. Nem is egy.
Nem tudsz vele mit csinálni.
Nekem egyszer egy bőrgyógyász kinyomta, de fél év után vissza jöttek, csak máshol.
Hagyd békén. Nem árt neked.
3/4 anonim válasza:
Menj el szemészetre, nekem ott foglalkoztak vele. De nem bírta eltüntetni a szemész sem, és végül egy kis műtét keretében vágták ki...nem nagy dolog, fél óra volt az egész.
4/4 anonim válasza:
nekemis volt, az alsó szemhéjamon legbelül. én kinyomtam, küszködtem vele, meg fájt is, de annyira idegesített h tűrtem, és megszabadultam tőle:D már 3 éve nincs ott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!