Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? Hogyan tüntesse...

*fanni* kérdése:

Mit csináljak? Hogyan tüntessem el?

Figyelt kérdés
Van egy NAGY pattanás az arcomon, az arc csontomnál. Nagyon fáj és már vagy négy napja ott van. Nem tudjuk kinyomni mert úgymond nincs "nyílása" ahol ki tudna jönni a "kosz" :) Szerintem több pattanás van egyben. Segítsetek!

2012. dec. 28. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet nem ártana elmenni egy kozemtikushoz vele és megkérdezni őt hogy ki lehet-e nyomni. Hozzám is jönnek gyakran ilyennel hogy ez aztán nem jön ki de persze ez csak a nem megfelelő technikától van.
2012. dec. 28. 23:41
 2/4 Fraser6 válasza:
Menj el kozmetikushoz!
2012. dec. 28. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon-nagyon-nagyon idegesít megpróbálhatod kiszúrni óvatosan(!) egy vékony tűvel, hátha úgy ki tud jönni a genny. De ne ne szúrkáld túl, mert a végén csúnya seb marad.
2012. dec. 28. 23:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én is gondolkodtam a kozmetikuson csak akihez járok(jártam) nem kezelte jól az arcomat így többet ártott mint használt. De mindenképpen keresek egy másikat. Még egyszer Köszi!

2012. dec. 29. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!