Forgót nem lehet eltüntetni?
Van egy csúnya anyajegy a homlokomon és pont fölötte van a forgóm,de én nem akarom hogy lássák.ráadásul most lett frufrum szóval még csak nem is bírom oldalra fésűlni mert a forgó miatt feláll.Van mikor egy hajtincs semelyik oldalra sem rakható és olyankor úgy nézek ki mint egy unikornis XD
El lehet tüntetni vagy valami?
Én is egy cipőben járok veled. Nyolcadikos korom óta egybefufrut akarok, de mindig útban van. DE én elmentem a fodrászomhoz és megkérdeztem. Ő pedig azt mondta, hogy időközönként a forgók máshogy állnak és ezt utána tapasztaltam én is. 10.-ben teljes fufrum volt és semmi baj nem volt vele.
Azt is megcsinálhatod, hogy vársz, amég lenő az egész fufrud az orrodig, utána pedig ferdén levágod. A hosszabb része legyen a forgódnál, így mivel több a haj, nem nyílik szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!