Festetthaju lanyok! Nektek nem kezdett el hullani a hajatok festes utan? En 4 honapja festem a hajam es mar hullik. Mit lehetne tenni ellene? Ti mit tesztek?
nekem is hullik a festéktől a hajam (decembertől festem) hát először is szigorúan betartom a 4 hetet az újrafestésnél. meg színvédő sampon. balzsam.
nézegess ezek között hátha találsz vmi neked valót :)
koszonom:)en 2x festettem eddig be a hajam..az elso es a masodik festes kozott eltelt majdnem 2 honap...szerencsere annyira nem latszik a lenoves,mert szokere festem az amugy is szokes/vilagosbarna hajam.
arra is gondoltam,hogy esetleg a nyari napfeny artott a hajamnak,hogy hullni kezdett...plusz ugy hallottam,hogy az oszhoz kozeledve es osszel a haj sokkal jobban hullik..lehet ez is a dolgok hattereben van.
Én öt évig festettem a hajamat és folyamatosan hullott. Mikor fekete volt akkor leginkább. Aztán meguntam, mert találtam egy régi képen, amin hatalmas dús hajam volt. Levágattam az egészet, most megnövesztem eredeti színben. Sokkal dúsabb, puhább lett, és nem is hullik úgy. Pedig semmi extrát nem használok, sokszor még balzsamot sem. Míg festettem, balzsam nélkül borzasztó fogása volt szegény hajamnak.
A hajfesték nem egy túl jó dolog a hajnak, akármilyen körültekintő vagy. Sajnos így sem, úgy sem marad olyan, mint normálisan. Mindenképp hullani fog meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!