Merjek korrektort használni? 15/L
sziasztok!
elég zsíros a bőröm emiatt sok pattanásom és miteszerem van ami nagyon zavar...már szinte mindent kipróbáltam de semmi nem használ :( utolsó lehetőség ami eszembe jutott az a korrektor (alapozni nem akarok)
milyen márkájút vegyek?
ártana a bőrömnek?
nagyon sok bőrhibám van a pattanások hegesen gyógyulnak vagyon feltűnő :(
előfordulhat az hogy a korrektortól még több jön elő?
előre is köszönöm a válaszokat! :)
15/L
első lépésben ajánlok egy arclemosót, nekem ez segített, szerintem szuper:
a korrektorról:
ártani nem árt a bőrödnek.
szerintem a márka mindegy (persze a nagyon gyanús no-name darabokat én azért mellőzném)
az a lényeg, hogy olyat válassza, mi nem üt el a bőrszínedtől, jól el lehet dolgozni. a kézfejeden próbáld ki, mielőtt megveszed.
előfordulhat, hogy a korrektortól több jön elő, ha pl érzékeny vagy egy összetevőre, de mivel a korrektort csak kis helyeken fogod használni, nem lesz miatta több tucat új pattanásod.
ja, és miután felkented az arcodra, ellenőrizd természetes fénynél, mert a pattanásos bőrnél szerintem rosszabb, ha látszik, hogy megpróbáltad eltüntetni, de bénán sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!