Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Merjek korrektort használni? 15/L

Merjek korrektort használni? 15/L

Figyelt kérdés

sziasztok!

elég zsíros a bőröm emiatt sok pattanásom és miteszerem van ami nagyon zavar...már szinte mindent kipróbáltam de semmi nem használ :( utolsó lehetőség ami eszembe jutott az a korrektor (alapozni nem akarok)

milyen márkájút vegyek?

ártana a bőrömnek?

nagyon sok bőrhibám van a pattanások hegesen gyógyulnak vagyon feltűnő :(

előfordulhat az hogy a korrektortól még több jön elő?

előre is köszönöm a válaszokat! :)

15/L

2012. dec. 27. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:

első lépésben ajánlok egy arclemosót, nekem ez segített, szerintem szuper:

[link]

a korrektorról:

ártani nem árt a bőrödnek.

szerintem a márka mindegy (persze a nagyon gyanús no-name darabokat én azért mellőzném)

az a lényeg, hogy olyat válassza, mi nem üt el a bőrszínedtől, jól el lehet dolgozni. a kézfejeden próbáld ki, mielőtt megveszed.

előfordulhat, hogy a korrektortól több jön elő, ha pl érzékeny vagy egy összetevőre, de mivel a korrektort csak kis helyeken fogod használni, nem lesz miatta több tucat új pattanásod.

ja, és miután felkented az arcodra, ellenőrizd természetes fénynél, mert a pattanásos bőrnél szerintem rosszabb, ha látszik, hogy megpróbáltad eltüntetni, de bénán sikerült.

2012. dec. 27. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
A legfontosabb mindenképp, hogy a bőrszíneddel egyezőt vegyél. Én is pattanásos vagyok, hiába tisztítom rendesen az arcom, a hormonok okozzák, nem lehet vele mit csinálni. Kb. 8 éve használok korrektort, semmi károsat nem vettem észre, sőt, a pattanások előbb leszáradnak miatta (mondjuk most már többségében inkább alapozót használok, azt jobban szeretem). Az Essence stiftes korrektorát tudom ajánlani, nagyon jó, és nem drága (700 Ft körül van). Nekem sokkal jobban bevált, mint pl. a Miss Sporty, Manhattan, Oriflame, stb.
2012. dec. 27. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!:) Én is 15 éves korom óta használok korrektort(most 17 vagyok) és imádom,mára nélkülözhetetlen kelléke lett a sminktáramnak. A legfontosabb a választásnál-persze gondolom az ár mellett- hogy az eredeti bőrszínednél eggyel világosabb árnyalatot válassz! Próbáld ki az állad mellett,az arccsontodnál,várj egy kicsit és ha nem üt el a bőrtónusodtól akkor az a tökéletes darab. Lehet hogy kijön tőle mégtöbb pattanás, de ez csak akkor lehet ha érzékeny a bőröd valamelyik összetevőre, ami szerencsére ritka dolog. Ne aggódj! Nekem a Miss Sporty és a Rimmel vált be. Sok sikert!:)
2012. dec. 27. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem pattanásokra az essence pure skin korrektor vált be. Ez antibakteriális, így amellett, hogy teljes mértékben elfedi még a nagy, piros pattanásokat is, fertőtleníti és hamarabb el is múlnak a pattanásaim. Nem is drága, 7-800Ft körül van.
2012. dec. 27. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Kozmetikus kezeli? Ha nem sürgősen keresd fel hacsak nem akarod hogy felnött korodra tiszta heg legyen az arcod. Napi többszőr tisztísd tonikkal és kend megfelelő krémmel. Nyugodtan használhatsz korrektort. de ne gagyit.
2012. dec. 27. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
szedj cinket vagy használj cinkes termékeket, Patikában lehet kapni. sokat javít rajta.
2012. dec. 27. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
igen járok kozmetikushoz! de ő sem tud rá mit mondani :/
2012. dec. 29. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Vannak gyügy korrektorok is amik nagyon hatásosak. Pl az Ilcsi ichtiolos korrekorja. Kozemtikusnál jutsz hozzá aki dolgozik Ilcsi termékekkel. Elég szomorú ha a kozmetikusod nem tud tanácsot adni ebben. lehet el kéne gondolkozni kozemtikus váltáson.
2012. dec. 29. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!